Nieuws

Niets voelt beter dan een kerstlied

20 december, 2022

Het is inmiddels een mooie traditie: aan het einde van het jaar maken cliënten en medewerkers van HVO-Querido samen een kerstlied. The Mystifiers strijken met de eer van de zevende editie van ons kerstlied. Deze band heeft het nummer Nothing feels better geschreven en uitgevoerd.

De feestdagen zijn niet voor iedereen vrolijk en gezellig. Er is ook eenzaamheid en kou. In de kerstvideo van dit jaar volgen we collega Glenn van het Mobiel team van HVO-Querido op een van zijn werkdagen. Hij is aan de rafelranden van de stad op zoek naar mensen die buiten slapen. Het Mobiel team geeft eenzame mensen aandacht en biedt ze de mogelijkheid om binnen te slapen als men dat wil. Want binnen is het warm, daar koken we lekker voor je en maken we muziek. Iedereen is welkom en hoort erbij.

Delen

Ken jij mensen die van muziek en gezelligheid houden? Deel ons kerstlied Nothing feels better dan met je vrienden, geliefden, familie, buren en kennissen Het nummer staat op de Facebookpagina van HVO-Querido, op ons Instagramaccount en op ons YouTubekanaal.

Glenn van het Mobiel team speelt een belangrijke rol in de video van ons kerstlied

Glenn van het Mobiel team speelt een belangrijke rol in de video van ons kerstlied

Kijk en luister hier naar onze eerdere kerstliederen: 2021, 2020, 2019, 2018, 2017 (geen lied) , 2016 en 2015.

Credits

Nothing Feels Better is geschreven en uitgevoerd door The Mystifiers: Lieselot, Bibiana, Reynold, Marije, O’Jeah, Gary, Pascal, Rob, Celia, Lea, Herman, TJ, Jorrit, Thijs en Guy.
Met: Glenn van den Berg
Video: Jonathan Sipkema
Muziek en muzikale productie: Guy Wood, Thijs van Milligen
Productie: Lies Schilp – HVO-Querido Muziek, Guy Wood en Anne van Egmond – The Mystifiers

Voor dit kerstlied gaat onze speciale dank naar:

  • HVO-Querido Mobiel Team
  • De Heelmeesters
  • Muziekschool Zuidoost
  • PBAZO
  • Stichting The Mystifiers
  • Q-Factory

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.