Abdel kan weer lachen
Luister naar Eddy
En nu verder
Werken bij HVO-Querido
Mensen blij maken in the groove
Radio de Verbinding
Ik denk, dus ik ben
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Wij geven gezinnen de toekomst
Wonen zoals jij wil
Ondersteuning op maat
Wij bieden een veilige plek
Wij geven gezinnen de ruimte
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

Een solidaire en sociale stad

In een videoboodschap bedankt de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema de mensen die in de maatschappelijke opvang werken. (meer…)

‘Sommigen zijn naar de voedselbank’

Sekswerkers komen in de financiële problemen door de coronacrisis. Dat merkt ook Heleen Driessen, vertrouwenspersoon bij ons Prostitutie & Gezondheid 292 in Amsterdam. (meer…)

Onze collega’s over werken in de forensische zorg

Wie op een verjaardagsfeestje vertelt dat hij in de forensische zorg werkt, kan nog al eens verschrikte blikken krijgen: is dat niet gevaarlijk, en zwaar? Dat kan, maar het is vooral heel mooi werk, vertellen onze collega’s Suzanne van Dijk en Daniëlle Verhoeven in de maandelijkse serie Leden in beeld van Valente. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

Een solidaire en sociale stad

‘Sommigen zijn naar de voedselbank’

Onze collega’s over werken in de forensische zorg

Wethouder Groot Wassink brengt een bezoek aan Sporthallen Zuid

Zondag 29 maart bracht wethouder Groot Wassink (Sociale Zaken) een bezoek aan de speciale opvang voor dakloze mensen in Sporthallen Zuid. Deze locatie is door HVO-Querido ingericht voor de opvang van 100 mensen. Momenteel verblijven er 86 mensen verdeeld over twee grote zalen.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer