Luister naar mijn poëzie
Luister naar je dromen
Luister naar de straat
Luister naar mijn Mokum
Luister naar het verhaal van Eddy
En nu verder
Werken bij HVO-Querido
Mensen blij maken in the groove
Radio de Verbinding
Alles komt goed
Ik denk, dus ik ben
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Wij geven gezinnen de toekomst
Wonen zoals jij wil
Wij bieden ondersteuning op maat
Wij bieden een veilige plek
Wij geven gezinnen de ruimte
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

Bemoeien loont

Van een simpel plannetje op een A4-tje naar beleid dat inmiddels in ruim honderd gemeenten wordt gevoerd en aan de basis stond van een landelijke norm in wording. Bemoeial pur sang Marc Räkers houdt niet van poeha, maar hecht er wel aan om de oorsprong van zijn gedachtegoed rond het voorkomen van huisuitzettingen te situeren in zijn pionierswerk bij HVO-Querido. (meer…)

Wat de toekomst brengt bij De Wuif

De Wuif is een aparte doorstroomafdeling van locatie De Rijswijk van HVO-Querido waar bewoners meer privacy en autonomie genieten. Dat betekent ook dat er van hen meer Tegelijkertijd wordt er daarom van hen ook meer zelfstandigheid verwacht. (meer…)

Net een stapje verder bij De Tour

Elke woensdagochtend kun je bij Centrum De Tour van HVO-Querido terecht om je te verdiepen en bekwamen in de glaskunst, zowel Tiffany als glas in lood. Deze populaire activiteit wordt al bijna twintig jaar begeleid door vrijwilliger Jos Lemmens. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

Bemoeien loont

Wat de toekomst brengt bij De Wuif

Net een stapje verder bij De Tour

Sisterhood

Op een prachtige plek in de natuur heeft onlangs de tweede HOT Challenge voor de dames plaatsgevonden. In Bant, waar deze driedaagse uitdaging plaatsvond, zijn er bijzondere momenten met elkaar beleefd. Er is gelachen en gehuild, het was gezellig en er waren momenten van stilte. Er is veel gebeurd, als groep met elkaar maar ook

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer