Abdel kan weer lachen
Luister naar Eddy
En nu verder
Werken bij HVO-Querido
Mensen blij maken in the groove
Radio de Verbinding
Ik denk, dus ik ben
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Wij geven gezinnen de toekomst
Wonen zoals jij wil
Ondersteuning op maat
Wij bieden een veilige plek
Wij geven gezinnen de ruimte
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

Schaken met de buurt

Op 17 januari organiseerden buurtcentrum Pondok en afdeling De Veste van HVO-Querido, beide gelegen aan de Poeldijkstraat in Amsterdam West, een schaaktoernooi voor de buurt. Voor volleerde schakers en beginners, op grote en op kleine borden.  (meer…)

Nieuwe samenstelling CCR

De Centrale Cliëntenraad (CCR) van HVO-Querido is het nieuwe jaar goed begonnen. Er hebben zich meerdere aspirant-leden aangemeld die graag iets willen betekenen voor de medezeggenschap. Ook bij de Zorgraden zijn nieuwe cliënten aangeschoven om mee te praten. (meer…)

Let there be light

Afgelopen donderdag 16 januari zijn drie cliënten samen met twee begeleiders van de voorziening Robert Koch Wonen van HVO-Querido naar het Amsterdam Light Festival geweest. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

Schaken met de buurt

Nieuwe samenstelling CCR

Let there be light

Vechten om te winnen

Met begeleiding van HVO-Querido woont Ahmad al acht jaar op zichzelf in een huisje in de Jordaan. Soms voelt hij zich eenzaam, maar dat gaat hij te lijf met een druk programma. Van werken bij een zorgboerderij tot sporten, koken en contact onderhouden met zijn familie en vrienden.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer