Mijn jaar
Alles komt goed
Ik denk, dus ik ben
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Wij geven gezinnen de toekomst
Wonen zoals jij wil
Wij bieden ondersteuning op maat
Wij bieden een veilige plek
Wij geven gezinnen de ruimte
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

Energie en ontspanning

Elke week kijkt Mandy uit naar de donderdagmiddag op het Centrum Robert Koch van HVO-Querido, want dan is de schildersclub. Tekenen en schilderen doet ze graag, het werkt voor haar niet alleen ontspannend, ze krijgt er ook nieuwe energie van. (meer…)

Radio de Verbinding (24)

Maar dan start je een gesprek en de aannames smelten als sneeuw voor de zon. De mannen worden lieve jongens, met veel liefde voor familie, sappige zachtheid en, vooruit, enkele bijhorende kwajongensstreken.
Take the lesson of listening en hoor de persoon in de man! Vandaag luisteren we naar Jerry.

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Inès Vanmarcke, Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke vrijdag met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Radio de Verbinding hoor je elke vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur op Stads FM in de ether op 106.8 FM en online via www.salto.nl/player-stadsfm/.

Kijk hier om de afleveringen terug te luisteren.

BW Domselearstraat omarmt probleem

‘Eind december kregen we als locatie de mededeling dat we de tweede etage op 14 en 15 januari moesten verlaten in verband met een grote verbouwing in en om het pand aan de Domselaerstraat,’ vertelt teammanager Evert Bod. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

Energie en ontspanning

Radio de Verbinding (24)

Het is fascinerend hoe op vrijdagmiddag vaak big boys komen binnenlopen in de studio. Soms grote, brede, donkere jongens met een sterk uiterlijk, steevast afgewerkt met een stoere pet. Duizenden aannames passeren je brein in het eerste contact en je wordt meteen gekatapulteerd straight to the West Side. Maar dan start je een gesprek en

BW Domselearstraat omarmt probleem

Een eigen woning nu het weer beter gaat

Khalid Ulad Ali is blij met zijn nieuwe woning. ‘Een half jaar geleden woonde ik nog in een begeleide woongroep van HVO-Querido in Nieuw-West. Ik had daar mijn eigen kamer, maar je bent steeds omringd door andere mensen. Nu heb ik weer privacy,’ vertelt hij in Stadleven, het huurdersmagazine van Stadgenoot.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer