Abdel kan weer lachen
Luister naar je dromen
Luister naar de straat
En nu verder
Mensen blij maken in the groove
Radio de Verbinding
Ik denk, dus ik ben
Ervaring maakt het verschil
Lekker midden in de stad wonen
Er zelf iets van maken
Wij geven gezinnen de toekomst
Wonen zoals jij wil
Ondersteuning op maat
Wij bieden een veilige plek
Wij geven gezinnen de ruimte
Hart voor kwetsbare mensen sinds 1904

Loopt het in jouw leven (even) niet zo goed? Bijvoorbeeld door ziekte, schulden, verslaving of relatieproblemen? Of vind je het lastig je kind(eren) op te voeden? HVO-Querido biedt hulp aan jongeren, volwassenen en gezinnen in Amsterdam en omgeving. Op deze website vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

ONS HULPAANBOD

UITGELICHT

HVO-Querido gaat deelnemen aan drie buurtteamcoalities in Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft vandaag bekend gemaakt welke organisaties subsidie krijgen voor de vorming van buurtteamcoalities in de zeven stadsdelen. Aan HVO-Querido is de subsidie gegund voor deelname aan de buurtteamcoalities in drie stadsdelen. (meer…)

Grote zorgen over geestelijke gezondheid

Leden van de Nederlandse ggz maken zich grote zorgen over de gevolgen van de coronapandemie voor de geestelijke gezondheid en veerkracht van de Nederlandse bevolking. In een kwalitatieve uitvraag onder de leden (die gezamenlijk 90% van het ggz-veld bestrijken) blijken deze zorgen met name te gelden voor jongeren en kwetsbare groepen zoals verslaafden, daklozen en ouderen. (meer…)

Tegen mensenhandel

Ter gelegenheid van de Europese dag tegen mensenhandel op 18 oktober vertelt advocaat Annet Koopsen in de podcast van De Balie over uitbuiting en mensenhandel in Amsterdam en waarom ons dat allemaal aangaat. (meer…)

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn kind kan zijn/haar leven niet zelfstandig vormgeven. Kunnen jullie helpen?

Wij bieden zorg, ondersteuning, begeleiding en onderdak aan jongeren vanaf 16 jaar met psychosociale of psychiatrische problemen. Jongeren onder de 16 kunnen in Amsterdam terecht bij Spirit.

In mijn buurt zit een voorziening van HVO-Querido. Wat gebeurt daar?

Kijk op de kaart om welke locatie het gaat en lees meer over de begeleiding die we daar bieden.

Ik werk als prostituee, maar wil stoppen. Kunnen jullie me helpen?

Ons Prostitutie en Gezondheidscentrum zet zich in voor alle prostituees. Ook voor wie wil stoppen.

Ik wil graag meedoen aan dagactiviteiten. Kan ik zo binnenlopen?

Je bent van harte welkom op een groot aantal locaties in de stad.

IN HET NIEUWS

HVO-Querido gaat deelnemen aan drie buurtteamcoalities in Amsterdam

Grote zorgen over geestelijke gezondheid

Tegen mensenhandel

Uit de kast

Op Coming Out-dag (11 oktober) wordt aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, homo, biseksueel of transgender openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt. We praten hierover met een van onze eigen deskundigen, Shawney Heit (1995), begeleider bij De Vaart.

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

abonneer