Ik sta met mijn gezin op straat

Je kunt je voor de meeste hulp die wij bieden niet rechtstreeks bij HVO-Querido aanmelden. Je kunt wel bij HVO-Querido terechtkomen. Wanneer je bij ons komt, hangt het van je situatie af welke hulp je krijgt.

  1. HVO-Querido
  2. >
  3. Hulp zoeken
  4. >
  5. Ik sta met mijn gezin...

Als je met je gezin op straat komt te staan, kan je voor de meeste hulp van HVO-Querido niet zelf bij ons aanmelden. Wel kan je gemeente jou naar ons verwijzen. Als dat gebeurt, hangt het van je situatie af welke hulp je krijgt. Je krijgt bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding, ondersteunende begeleiding, wonen, hulp bij geldzaken en meedoen aan activiteiten.

Bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding, ondersteunende begeleiding, wonen, persoonlijke verzorging, dagbesteding of verpleging.

Ik kom uit Amsterdam

In Amsterdam kan je voor hulp terecht bij een buurtteam. Het buurtteam kijkt wat er nodig is en wie je daarbij kan helpen. De hulp is gratis. Op buurtteamamsterdam.nl vind je informatie, welk buurtteam dichtbij is, adressen en telefoonnummers.

Voor noodopvang en voor opvang van gezinnen voor lange tijd vind je informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Heb je een huisarts of een andere zorgverlener die jou helpt? Die persoon kan jou en je gezin aanmelden bij het Centraal Meldpunt voor dakloze gezinnen.

Ik kom uit Weesp

Kom je uit Weesp en sta je op straat met je gezin? Neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam Weesp. Het telefoonnummer is 020 251 90 25. Je kan bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres van het Sociaal Wijkteam Weesp is Nieuwstraat 70a in Weesp. Je kan er alleen naar toe als je een afspraak hebt.

Meer informatie vind je op de website van de gemeente Amsterdam.

Heeft je een huisarts of een andere zorgverlener die jou helpt? Die persoon kan jou en je gezin aanmelden bij het Centraal Meldpunt voor dakloze gezinnen.

Ik kom uit Haarlem of de Haarlemmermeer

Als je uit Haarlem of omgeving komt, meld je je aan bij de Brede Centrale Toegang (BCT). Het adres is Wilhelminastraat 10 in Haarlem. Dit loket is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Het telefoonnummer is 023 511 44 77. Je kan bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de Brede Centrale Toegang vind je op de website van de GGD Kennemerland.

Ik kom uit Aalsmeer

Ben je dakloos en kom je uit Aalsmeer, dan kan je voor informatie, advies en hulp terecht bij Het Sociaal Team Aalsmeer. Het telefoonnummer is 0297 38 75 75. Je kunt ook mailen naar sociaalloket@aalsmeer.nl.

Meer informatie over het Sociaal Team Aalsmeer vind je op de website van de gemeente Aalsmeer.

Ik kom uit Amstelveen

Ben je dakloos en kom je uit Amstelveen, dan kan je voor informatie, advies en hulp terecht bij Het Sociaal Team Amstelveen. Het telefoonnummer is 020 540 49 11. Je kan bellen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. En op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Je kunt ook mailen naar amstelveenloket@amstelveen.nl.

Meer informatie over Het Sociaal Team Amstelveen vind je op de website van de gemeente Amstelveen.

Ik kom uit Diemen

Ben je dakloos en kom je uit Diemen, dan kan je voor informatie, advies en hulp terecht bij het Sociaal Team Diemen. Het Sociaal Team Diemen zit in het gebouw van de Brede Hoed aan de D.J. Den Hartoglaan 8. Je kan daar terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 020 31 44 700.

Meer informatie vind je op de website van het Sociaal Team Diemen.

Ik kom uit Uithoorn

Ben je dakloos en kom je uit Uithoorn, dan kan je voor informatie, advies en hulp terecht bij het Sociaal Loket van Uithoorn. Het telefoonnummer is 0297 513 111. Je kan bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 10.30 uur. Je kan ook een e-mail sturen naar sociaal.loket@uithoorn.nl.

Je kunt ook terecht bij het Info- en Adviespunt van Uithoorn voor Elkaar. Het Info- en Adviespunt zit in gebouw De Kuyper. Het adres is Kuyperlaan 50. Het Info- en adviespunt is open op dinsdag van 8.30 en 12.00 uur. Het telefoonnummer van het Info- en adviespunt is 0297 303044. Je kan bellen op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Je kunt ook mailen naar info@uithoornvoorelkaar.nu

Meer informatie vind je op de website van het Sociaal Loket van Uithoorn Helpt.

Ik kom uit Ouder-Amstel

In Ouder-Amstel kan je terecht bij het Zorgadviespunt. Op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in het Dorpshuis. Het adres is Dorpsplein 60 in Duivendrecht. Het telefoonnummer is 020 496 21 21. Je kan bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 10.30 uur. Je kunt ook mailen naar zorgadviespunt@ouder-amstel.nl. Meer informatie vind je op de website van het Zorgadviespunt Ouder-Amstel.

Ik kom ergens anders vandaan

Als je niet uit een van de gemeentes hierboven komt, dan kan je helaas niet bij ons terecht. Vraag in de gemeente waar je vandaan komt hoe zij jou en je gezin kunnen helpen.