Ik ben familie/naaste

Wij vinden het belangrijk dat je dierbare, onze cliënt, niet alleen onze steun krijgt, maar ook steun en liefde van naaste(n)krijgt. Wij menen dat ‘Samen meer mogelijk’ is. Daarom betrekken we je graag en ondersteunen we je bij de zorg voor degene bij wie je betrokken bent.

Op deze website gebruiken we het woord ’naaste’. We bedoelen daarmee: familieleden, partners, vrienden, kennissen, degene bij wie onze cliënt zich veilig en vertrouwd voelt.

Verblijft jouw dierbare (nog) niet bij HVO-Querido en zoek je hulp voor iemand? Kijk dan onder ‘Hulp zoeken’ waar je dierbaren terecht kunnen.

HVO Q Spaarnevleugels

Wil je meedenken?

Wil je meedenken en adviseren en collectieve belangen van familie en naasten behartigen, wordt dan lid van onze naastenraad.

Ons naastenbeleid

Ons naastenbeleid in een animatie:

Ons naastenbeleid is afgeleid van het landelijke beleid, generieke module naasten.

 

Ervaring met samenwerking

We hebben je steun nodig om verder te komen. Wij zijn nieuwsgierig hoe je de samenwerking met ons ervaart. Wij nodigen je daarom uit om positieve en negatieve ervaringen met ons te delen zodat wij de samenwerking kunnen verbeteren. Dat kan via familieennaasten@hvoquerido.nl

Heb je vragen?

Als je vragen heeft hebt kun je altijd contact opnemen de begeleiders van het team die je dierbare begeleidt. Kom je er niet uit met een begeleider, dan kun je de teammanager benaderen. Voor advies neem je contact op met onze beleidsadviseur Henk-Willem Klaassen (06) 29 45 21 04.

Kathelijne Groffen

Heb je een klacht?

Als je een klacht hebt over het naastenbeleid van HVO-Querido of de uitvoering daarvan, dan kun je voor informatie en advies terecht bij de onafhankelijke familievertrouwenspersoon Kathelijne Groffen via (06) 11 26 19 38.