Naastenraad HVO-Querido

HVO-Querido is gestart met het werven van leden voor de naastenraad. Je kunt een van de leden zijn of input voor de naastenraad aanleveren. Neem daarvoor contact op met Jane Dest, de ondersteuner van de naastenraad.

1. HVO-Querido
  2. >
  3. Naaste
  4. >
  5. Naastenraad

Naastenraad

• De naastenraad behartigt de collectieve belangen van familie en naasten bij HVO-Querido. De naastenraad draagt bij aan de kwaliteit van zorg door het triadisch werken (samenwerking naaste, cliënt en hulpverlener) te stimuleren en de ontwikkeling en implementatie van het naastenbeleid te bevorderen.
  • De naastenraad bestaat uit 5 tot 11 leden, leden zijn naaste(n) van cliënten van HVO-Querido.
  • De naastenraad komt periodiek bijeen en overlegt eens per jaar met de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van HVO-Querido.

Naastenraad

Anneke Ruitenberg