Naastenraad HVO-Querido

HVO-Querido is gestart met het werven van leden voor de naastenraad. Je kunt een van de leden zijn of input voor de naastenraad aanleveren. Neem daarvoor contact op met Jane Dest, de ondersteuner van de naastenraad.

1. HVO-Querido
  2. >
  3. Naaste
  4. >
  5. Naastenraad

Naastenraad

• Het doel van de naastenraad is om de belangen van cliënten te behartigen, het verbeteren van de kwaliteit van zorg in relatie tot triadisch (samenwerking naaste, cliënt en hulpverlener) werken en naastenbeleid. De naastenraad is er niet voor individuele, maar voor collectieve belangbehartiging.
  • De naastenraad bestaat uit 5 tot 11 leden, leden zijn naaste(n) van cliënten van HVO-Querido.
  • De naastenraad komt periodiek bijeen, en eens per jaar overlegt de naastenraad met de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van HVO-Querido.

Naastenraad

Anneke Ruitenberg