Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar!

Tags: muziek
08 december, 2023

HVO-Querido wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Traditiegetrouw hebben cliënten, samenwerkingspartners en medewerkers van HVO-Querido samen een muzikale kerstvideo gemaakt.

In onze kerstvideo gaat het over hoe belangrijk het is om je ergens thuis te voelen. Thuis hoeft daarbij niet per se in je eigen huis te zijn. Het is de warme en veilige plek waar jij je thuis voelt, vaak omringd met de mensen van wie je houdt. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die geen thuis (meer) hebben of voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Voor die mensen zijn en blijven wij er. Want iedereen verdient een plek waar je je veilig en op je gemak voelt. In een woonruimte en in de maatschappij. Hier blijven we voor gaan. Zeker in deze tijden.

Het Ritme van de Stad

Dit jaar is onze kerstvideo gemaakt door de muzikanten van Het Ritme van de Stad. Onder deze noemer organiseert HVO-Querido samen met Muziekcentrum Eiwerk, het Leger des Heils, Centrum De Brouwerij en The Mystifiers sociale concerten in Paradiso en De Melkweg en op andere openbare locaties in de stad.

Muzikanten van deze organisaties schreven en speelden het lied Het Ritme van de Stad. Het wordt gezongen door Ricardo, een van onze bekendste muzikanten vanwege zijn indrukwekkende tv-optredens bij Ranking the talent en We want more.

In de kerstvideo zien we Ricardo door Amsterdam lopen. Hij luistert naar de geluiden van de stad en hoort daar muziek in. Hij komt aan bij De Melkweg en wordt warm ontvangen door zijn muziekvrienden. Op het podium zingt hij samen met de band en het publiek het refrein van Het Ritme van de Stad.

Ricardo in onze kerstvideo

Ricardo in onze kerstvideo

De kerstvideo, een mooie traditie

Het is inmiddels een mooie traditie bij HVO-Querido dat cliënten en medewerkers samen een kerstvideo maken met de feestdagen. Kijk hier voor de eerdere muzikale edities van 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2016 en 2015.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.