Familie en naasten

Familie- en naastenavonden

Bent u familie of naaste van iemand die in begeleiding is bij HVO-Querido? U bent van harte welkom op onze naastenavonden!

We bieden u de mogelijkheid om aan de hand van verschillende thema’s ervaringen te delen, geïnspireerd te raken en houvast te krijgen. Zodat u als familie en naaste zo goed mogelijk steun en liefde kan geven aan uw dierbare. De avonden zijn gratis.

De tweede Familie- en naastenavond

De tweede Familie- en naastenavond van dit jaar is op dinsdag 8 juni 2021 onder de titel ‘Ondersteuning aan mij als naaste? Hoe dan? Van wie dan? Wat dan?’
Aanvang: 19:00 uur. Meld u aan via familieennaasten@hvoquerido.nl. De naastenavond is online. Als u zich opgegeven heeft, krijgt u een deelnamelink toegestuurd.

Programma

Het wordt een bijeenkomst waarbij verschillende personen en organisaties uit Amsterdam die naastenbegeleiding bieden, zich aan u voorstellen en workshops bieden. Zoals familievertrouwenspersoon, familiecoach, familie-ervaringsdeskundige, stichting Markant, VoorGGZNaasten en anderen.

Alle Familie- en naastenavonden

Kijk hier voor onze flyer met het overzicht van alle geplande Familie- en naastenavonden van HVO-Querido in 2021 en 2022.

 

 

Reacties ( 1 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *