Familie en naasten

Familie- en naastenavonden

Bent u familie of naaste van iemand die in begeleiding is bij HVO-Querido? U bent van harte welkom op onze naastenavonden!

We bieden u de mogelijkheid om aan de hand van verschillende thema’s ervaringen te delen, geïnspireerd te raken en houvast te krijgen. Zodat u als familie en naaste zo goed mogelijk steun en liefde kan geven aan uw dierbare. De avonden zijn gratis.

De derde Familie- en naastenavond

De derde Familie- en naastenavond van dit jaar is op dinsdag 9 november 2021 en gaat over triadisch werken. Wat is dat en hoe doe je dat?
Bij HVO-Querido streven wij ernaar dat hulpverleners met u en uw naaste in gesprek gaan om samenwerking en afstemming te bevorderen. Tijdens deze avond willen we u handvatten bieden om als naaste bij te dragen aan zo’n triadisch gesprek (een gesprek met u, uw naaste en de hulpverlener).

Meld u aan via familieennaasten@hvoquerido.nl. De naastenavond is online. Als u zich heeft opgegeven, krijgt u een deelnamelink toegestuurd.

Alle Familie- en naastenavonden

Kijk hier voor onze flyer met het overzicht van alle geplande Familie- en naastenavonden van HVO-Querido in 2021 en 2022.

 

 

Reacties ( 2 )

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *