Verhalen

Cabdi verrast bewoners

18 september, 2015

Onze collega Cabdi Idle Galow is geboren in Somalië en woont al twintig jaar in Nederland. Op 18 augustus 2015 heeft hij uit handen van burgermeester Eberhard van der Laan het Nederlands staatsburgerschap ontvangen.

Naast Cabdi waren er vele anderen die ook die dag officieel de Nederlandse nationaliteit kregen uitgereikt op het Amsterdamse stadhuis.

Iets extra’s

Cabdi is een zeer gewaardeerde collega in het Judith van Swethuis, waar hij werkt als huishoudelijk medewerker. Hij zorgt er voor dat de bewoners van het Judith van Swethuis lekkere maaltijden krijgen, regelt de bestellingen bij  groothandel en leveranciers, is aandachtsfunctionaris voor het milieu en voert nog tal van andere werkzaamheden uit. Kortom. Cabdi is multi-inzetbaar. Het is zijn specialiteit om de bewoners te verrassen met iets extra’s bij de maaltijd en dat wordt altijd bijzonder gewaardeerd.

Cabdi en burgemeester Van der Laan

Cabdi en burgemeester Van der Laan

Blij

Cabdi vond het een erg feestelijke bijeenkomst in het stadhuis en hij is blij dat hij nu officieel de Nederlandse nationaliteit heeft verworven. Het personeel en de bewoners van het Judith van Swethuis zijn blij met en voor hem.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.