Nieuws

Zaalvoetbaltoernooi

19 juni, 2014

Het zaalvoetbaltoernooi met ketenpartners van HVO-Querido, georganiseerd op 19 juni 2014 door het Anton de Komplein is met succes verlopen.
Zeven verschillende teams (DWI, politie Flierbosdreef, schoonmaakbedrijf Victoria, Fleerde, Passeerdersstraat, Martien Schaaperhuis en het Anton de Komplein) hebben meegedaan aan het toernooi in het Bijlmer Sportcentrum.

Toernooi Anton de Komplein

Toernooi Anton de Komplein

Fanatiek

Iedereen is keurig op tijd verschenen. Vervolgens werden de wedstrijdschema’s uitgedeeld en ging het toernooi van start. Er werd met enthousiasme, sportiviteit en bovenal fanatiek gevoetbald. Elk team heeft zich van zijn beste kant laten zien. Daardoor het toernooi een spektakel is geworden.

toernooi

Uitbreiden

Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Met name de dames van het Anton de Komplein voor de lekkere hapjes en drankjes. En natuurlijk alle teams die deel hebben genomen aan het toernooi. Wij zijn van plan om dit jaarlijks te organiseren. Wij hopen dat we het volgend jaar kunnen uitbreiden zodat nog meer teams hieraan kunnen deelnemen.

toernooi

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.