Verhalen

Wat wij niet kunnen zien

14 oktober, 2021

Receptionist van gezinsopvang de Roggeveen, Atmani Blok, is ook werkzaam als kunstenaar en heeft drie schilderijen voor de gangen bij de Kidsafdeling gemaakt.

‘De kale gangen konden wel wat fleurigheid gebruiken,’ aldus Atmani. ‘Ik heb verschillende schetsen gemaakt en in overleg met Sanne Huisman, mijn voormalige teamleider, hebben we er drie uitgekozen. Als thema heb ik voor poezen gekozen. Ik wilde iets maken wat voor zowel kinderen als volwassenen aansprekend is en ik moet zelf altijd heel erg lachen om de grappige blik die poezen kunnen hebben. Poezen hebben iets mysterieus, alsof ze iets zien wat wij niet kunnen zien en dat heb ik geprobeerd weer te geven. Ik krijg hele leuke reacties van collega’s en hoor dat de kinderen ze ook erg leuk vinden. Dat is toch het belangrijkste!’

Kijk op de website van Atmani voor meer van zijn werk.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.