Verhalen

Voor alles is een oplossing

Tags: de vaart
12 mei, 2017

Hulpverleners zijn professioneel gezien bescheiden mensen. Het ondersteunen van cliënten gaat niet met zevenmijlslaarzen, begeleiders moeten het dan ook meestal doen met kleine successen. Maar niet altijd.

Safoan Mokhtari, persoonlijk begeleider bij De Vaart van HVO-Querido, kreeg onderstaand bericht van Ruud, een voormalig cliënt van hem. Ruud kwam langs bij De Vaart om hem persoonlijk te bedanken en even zijn auto te laten zien.

Hart

Beste mensen, mijn naam is Ruud en ik was cliënt bij Safoan en ik kan jullie wel zeggen over deze man: hij is een man met het hart op de juiste plaats. Zijn inzet is gewoon goed voor mensen met problemen. Hij helpt iedereen en doet ook echt moeite voor de mensen. Zonder zijn inzet was ik niet zover was gekomen met mijn problemen. Dus als je zelf ook moeite doet om uit je problemen te komen, dan staat deze man altijd klaar.

Vertrouwen

Tegen alle cliënten van HVO-Querido wil ik zeggen: heb vertrouwen in je zelf! Hoe erg alles er ook uit ziet, voor alles is een oplossing. Met de steun van Safoan, alias Kami Kazi, of van je eigen begeleider, en met vertrouwen in jezelf, kom je net zo ver als ik.
Inmiddels heb ik mijn huis gekregen na vier jaar hard werken en mijn einddoelen heb ik uiteindelijk ook gehaald: schuldenvrij, werk gevonden, een auto en een huis op mijn eigen naam.

Dank

Safoan, uit het diepste van mijn hart: hartelijk dank voor jouw steun en hulp en inzet.
Dus mensen, doe je best en je komt net zo ver!

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.