Verhalen

Voetballers BW Diemen winnen internationaal toernooi

11 mei, 2015

​Op donderdag 7 mei werd er in Amersfoort gevoetbald om de 40 cup. In totaal deden 20 GGZ-teams uit onder andere Oxford (Engeland), Platting (Duitsland) en Innsbruck (Oostenrijk) mee aan dit fantastische zaalvoetbaltoernooi. Ook voetballers van onze afdeling BW Diemen waren van de partij en dat hebben ze geweten in Amersfoort. Onze voetballers bereikten de finale die met maar liefst 6 – 2 werd gewonnen. Voetballers Jacco Kalsbeek en Boudewijn Onvlee blikken terug op deze bijzondere dag.

Jacco

‘Ik vond dat het voetbaltoernooi goed was georganiseerd. Er waren genoeg scheidsrechters en de zaal was groot genoeg om te kunnen spelen. Ik vond het niveau van ons team erg hoog. We speelden vaak over en we wisten regelmatig te scoren. De verdediging was in vorm wat resulteerde in weinig tegendoelpunten. Ik ben tevreden over hoe ik keepte, al moet ik nog wel wat meer oefenen op lage ballen. Mijn hoogtepunt van de dag was het winnen van de finale.’

Onze voetballers (groene hesjes) in actie

Onze voetballers (groene hesjes) in actie

Boudewijn

‘Ik vond het een feestdag. We speelden allemaal erg goed. Met Jacco op doel was het lastig voor de tegenstander om te scoren. Ik heb zelf twee doelpunten gescoord. Mijn hoogtepunt van de dag was het spelen van de finale en het in ontvangst nemen van de mooie beker.’

De winnaars met organisatoren Hans en Hidde van GGZ-Centraal

De winnaars met organisatoren Hans en Hidde van GGZ-Centraal

Deel dit verhaal:

De winnaars met organisatoren Hans en Hidde van GGZ-Centraal

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.