Nieuws

StreetSmart Amsterdam: uit eten voor het goede doel

01 november, 2017

Vandaag start het jaarlijkse StreetSmartseizoen. StreetSmart is een initiatief van Amsterdamse horecaondernemers met het doel de stad een beetje mooier te maken voor alle mensen.

In Amsterdam is armoede een probleem met duizenden gezichten. Daarom wordt in november en december in restaurants die deelnemen aan StreetSmart één euro aan de rekening toegevoegd. Uiteraard alleen als jij dat wilt. Meer doneren kan natuurlijk ook.
De sponsors van StreetSmart Amsterdam dekken de organisatiekosten, zodat 100% van het geld terechtkomt bij mensen die het echt nodig hebben, zoals daklozen en gezinnen in nood.

Goed besteed

HVO-Querido zorgt ervoor dat het geld goed wordt besteed. Zo worden er onder meer groente en fruit verstrekt aan meer dan 150 gezinnen in nood. Tevens laat StreetSmart gezinnen die onder de armoedegrens leven graag eens een avondje genieten in een aangesloten restaurant.
StreetSmart heeft daarnaast ruim 4000 maaltijden verzorgd in de nachtopvang afgelopen winter.

Goed eten

StreetSmart wil echter nog meer doen en daarvoor is jouw hulp hard nodig. Dus ga uit eten voor het goede doel. Kijk op www.streetsmart.nl voor de deelnemende restaurants. Er doen bijna honderd restaurants mee aan StreetSmart, in alle prijsklassen, keukens en smaken. Dus er is altijd een StreetSmartrestaurant bij jou in de buurt. Eet smakelijk!

 

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.