Verhalen

Stel je eens voor

20 december, 2017

Stel je voor dat hebzucht en honger niet zouden bestaan in de wereld en dat we broederlijk samen zouden leven, stel je voor dat alle mensen alles samen delen. Je zegt misschien: dat is maar dromerij en dat wist John Lennon ook heel goed toen hij het lied in 1971 schreef.
Toen Joost de Mare, een bewoner van ons Judith van Swethuis, deze zomer in poptempel Paradiso een lied mocht zingen dat veel voor hem betekent, en dat hem op het spoor van de muziek bracht, hoefde hij niet lang na te denken: Imagine.
Joost deed dat tijdens het optreden van KWIK, een gevarieerd muzikaal spektakel waarbij een flink aantal van onze cliënten samen met familieleden, vrienden en medewerkers optrad met muziek van hun eigen keuze. Speciaal voor de feestdagen deelt hij het nu met ons. Merry X-mas everybody!

De avond in Paradiso vormde de aftrap van HVO-Querido DOET! een bundeling van expertise, netwerkkracht en samen doen op het gebied van participatie en dagbesteding. Onze afdeling muziek is een onderdeel van HVO-Querido DOET!
Met dank aan Lies Schilp.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.