Nieuws

Stadstuin geopend

14 juni, 2021

Sinds afgelopen donderdag is de Stadstuin aan de Stadhouderskade 133 open. Hoewel we nog bezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten, kunnen medewerkers hier al volop werken. Het nieuwe pand is geopend door Karin Boudewijns, Louise Olij en Douwe van Riet.

Drie linten

‘Vroeger heb ik bij Artsen zonder Grenzen gewerkt,’ vertelt teammanager Valerie Boogaard, ‘en hun organigram werkt met verschillende kleuren: rood staat voor de operationele lijn en blauw staat voor de advieslijn. Tijdens de opening hadden we een symbolisch moment, waarbij alle directeuren hun eigen stuk lint hebben geknipt bij de deuren van de verschillende ruimtes. Het rode lint heeft Karin doorgeknipt en het blauwe lint was voor Louise.
Toen we op zoek waren naar een nieuw kantoor, waren de directeuren op vakantie en belde ik Douwe om te vragen of ik mijn zoektocht mocht beginnen. Hij zei toen “ja” en dit was een gouden moment voor de Stadstuin en daarom mocht Douwe het gouden lint knippen.’

Karin Boudewijns en Louise Olij knippen linten

Karin Boudewijns en Louise Olij knippen linten

Kom kijken

De Stadstuin is een ontmoetingsplek om te werken waar verbinding, duurzaamheid, flexibiliteit voorop staan. Het is een wijkgericht kantoor, waar ook ruimte is voor trainingen en workshops van het Expertisecentrum.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.