Nieuws

Spreekuur voor sekswerkers in het Gooi

Tags:
25 februari, 2020

Vanaf 25 februari is er bij wijze van proef elke laatste dinsdagmiddag van de maand een spreekuur voor sekswerkers in de regio Gooi en Vechtstreek. Omdat hier geen gespecialiseerd prostitutie maatschappelijk werk is, heeft P&G292 aangeboden het spreekuur voor de duur van een jaar te faciliteren. Daarna zal dit worden geëvalueerd.

Het spreekuur wordt uitgevoerd door een samenwerking van de soa-poli van de GGD Gooi en Vechtstreek met P&G292, een gespecialiseerd onderdeel van HVO-Querido en de GGD Amsterdam. Het doel van P&G292 is de zelfredzaamheid en emancipatie van sekswerkers te bevorderen door informatie, advies en hulp.

Voor alle sekswerkers

Het spreekuur is bedoeld voor alle sekswerkers (m/v/t) uit de regio. Sekswerkers kunnen die dag tussen 13:00 en 17:00 uur binnen lopen. Heleen Driessen neemt dit spreekuur op zich. Zij werkt bij het vertrouwensteam voor sekswerkers van P&G292 en is ook coördinator mensenhandel in de regio Gooi en Vechtstreek.
Het spreekuur vindt plaats in de derde spreekkamer in de reizigersruimte. Iedereen kan doorverwijzen naar dit spreekuur.
Bel (06) 22 47 97 50.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.