‘Ik kan niet zonder muziek’

In de zevende aflevering van De Verbinding, een serie podcasts van HVO-Querido met portretten van bijzondere mensen, maken we kennis met Ron Rodrigues, zanger en keyboardspeler. Muziek is zijn leven.

Ron maakt al vanaf zijn jeugd muziek en speelt in diverse bands van HVO-Querido. Daarmee speelt hij vooral pop en rock uit de jaren ‘60 en ‘70, met een voorkeur voor klassiekers uit de Nederbeat. Hij was jarenlang diskjockey bij de legendarische Amsterdamse club Aknathon aan de Nieuwezijds Kolk. Muziek geeft hem vitamine, het is alsof hij fruit eet. ‘Ik kan niet zonder muziek,’ aldus Ron.

De Verbinding

Luister naar het verhaal van Ron, zijn Portugese roots en zijn muziek. Je vindt De Verbinding in je podcastapp en op de website van HVO-Querido.

Dit is het laatste deel van onze eerste serie podcasts. We zijn momenteel bezig met het maken van seizoen twee.

Productie De Kostgangers.

• khalid says:

werk of dagbesteding in muziek
    van khalid als lietje voor mijn overleden vadder maken of breken nr 538 en 113

voor khaled