Verhalen

Radio de Verbinding (23)

Tags: muziek
04 januari, 2019

Bij Radio De Verbinding verwelkomen we pianist en zanger Ron Rodrigues. Hij legt ons onder meer uit hoe hij in de muziek is beland.

‘Ik heb vroeger pianoles gehad, van Harry Sparnaay, dat is eigenlijk een klarinettist, een hele muzikale man. Als kleine jongen vond ik als een van de weinigen op school zingen echt leuk, ik kon het ook goed toen. Het waren stomme, saaie liedjes, maar je zong ze wel en ik had er toch plezier in. Ik heb als sopraan in een jongenskoor drie keer in het Concertgebouw gestaan met de Matthäus Passion, een onvergetelijke ervaring.’

Luisteren

In Radio De Verbinding gaan Hishaam Eldewieh en Carlos Tilburg, radiomakers en hulpverleners, elke vrijdag met verschillende gasten op zoek naar de muzikale identiteit van de stad.
Kijk hier om deze aflevering terug te luisteren.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.