Nieuws

Pride Week

04 augustus, 2022

Het is Pride Week in Amsterdam. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen om zichzelf te zijn.

Al jaren steunt HVO-Querido deze boodschap en daarom varen we ook dit jaar weer mee tijdens de Canal Parade op 6 augustus. Dit jaar samen met De Regenboog Groep, perMens en de Blijf Groep. Het is uniek dat vier organisaties uit Amsterdam die zich inzetten voor mensen in een kwetsbare situatie, op één boot meevaren en met één stem willen laten horen dat je mag houden van wie je wilt houden en mag zijn hoe je je voelt.

Voor HVO-Querido is dit geen loze kreet. We zijn dan ook trots op ons Inclusiecollectief. Deze groep aanjagers binnen HVO-Querido zet mooie stappen om te zorgen dat je als cliënt of (toekomstige) collega jezelf kunt zijn. Dat iedereens stem gehoord wordt, en het gevoel heeft er volledig bij te horen ongeacht identiteit, kleur, gender, seksuele oriëntatie, cultuur, persoonlijkheid en (mentale) gezondheid. Daarnaast heeft HVO-Querido al een aantal jaren het keurmerk De Roze Loper.

Iedereen is van wereld, de wereld is van iedereen

Mooier dan dat ‘onze’ Bibianne het zingt kunnen wij het niet verwoorden. Bekijk hier het nummer Iedereen is van wereld, de wereld is van iedereen. Speciaal herschreven voor de Pride Week 2022.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.