Verhalen

Passeerdersstraat terug van vakantie

14 augustus, 2018

Vorige week hebben de bewoners van BW Passeerdersstraat genoten van een mooie zonvakantie. We zijn in Nederland gebleven, niet eens zover van Amsterdam vandaan.

We gingen naar een klein bungalowpark in het dorpje Noord Scharwoude, gelegen in Noord-Holland, grenzend aan het natuurgebied Geestmerambacht. Met In de nabije omgeving sfeervolle dorpjes zoals Schoorl, Bergen, Egmond aan Zee.
Altijd weer mooi hoe we kunnen genieten van de rust en de natuur, wanneer we even de stad uit zijn.

Rust

Sommige bewoners zweren bij hun stad, genieten van de rust, de natuur en een andere omgeving, maar zouden hun stad hier nooit voor willen ruilen. Andere hoor ik meermalen in zo’n vakantie roepen: ‘Wat is het hier mooi en rustig, hier zou ik wel willen wonen.’ Maar voor allemaal geldt dat even de stad uit zijn zeker bijdraagt aan het heerlijke vakantiegevoel.

Passeerdersstraat op vakantie in eigen land

Passeerdersstraat op vakantie in eigen land

Genoten

We hebben er met z’n allen alles uitgehaald. We hebben genoten van het prachtige weer, het buiten zijn, het strand, het meer. En van het zwembad dat naast ons vakantiehuisje lag en waarin we elke dag heerlijk verkoeling vonden. Het eten op een terrasje in Bergen of de bessen die wij op de Broekerveiling per afslag hebben gekocht. Het vieren van de verjaardag van Gabriele. Het vissen in het meer, wat sommigen van ons nog nooit hadden gedaan of voor het laatst in hun kinderjaren. De blijdschap die ontstond wanneer er een visje gevangen werd. Het zijn de simpele dingen, voor menigeen, maar o zo mooi om te zien dat er volop is genoten van een vakantie.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.