Nieuws

Passeerdersstraat terug van vakantie

Vorige week hebben de bewoners van BW Passeerdersstraat genoten van een mooie zonvakantie. We zijn in Nederland gebleven, aldus activiteitenbegeleidster Simone Zonneveld, niet eens zover van Amsterdam vandaan.

Naar een klein bungalowpark in het dorpje Noord Scharwoude, gelegen in Noord-Holland, grenzend aan het natuurgebied Geestmerambacht. Met in de nabije omgeving sfeervolle dorpjes zoals Schoorl, Bergen en Egmond aan Zee. Altijd weer mooi hoe we kunnen genieten van de rust en de natuur, wanneer we even de stad uit zijn.

Vakantiegevoel

Sommige bewoners zweren bij hun stad, genieten van de rust, de natuur en een andere omgeving, maar zouden hun stad hier nooit voor willen ruilen. Anderen hoor ik meermalen roepen: ‘Wat is het hier mooi en rustig, hier zou ik wel willen wonen.’ Maar voor allemaal geldt dat even de stad uit zijn zeker bijdraagt aan het heerlijke vakantiegevoel.

Vakantie bewoners Passeerdersstraat

Simpele dingen

We hebben er met z’n allen ook weer alles uitgehaald. We hebben genoten van het prachtige weer, het buiten zijn, het strand, het meer en van het zwembad, dat naast ons vakantiehuisje lag en waarin we elke dag heerlijk verkoeling vonden met z’n allen. Het eten op een terrasje in Bergen of de bessen die wij op de Broekerveiling per afslag hebben gekocht. Het vissen in het meer, wat sommigen van ons nog nooit hadden gedaan of voor het laatst in hun kinderjaren. De blijdschap die ontstond als er een visje werd gevangen.
Het zijn de simpele dingen, voor menigeen, maar oh zo mooi om te zien dat er volop genoten wordt van een vakantie.

 

 

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *