Nieuws

Nieuw: Amsterdam Center for Sex Workers (ACS)

08 mei, 2023

P&G292 gaat vanaf vandaag verder onder een nieuwe naam: Amsterdam Center for Sex Workers (ACS). De nieuwe naam en huisstijl passen bij de werkwijze van het ACS: het bereiken van zoveel mogelijk sekswerkers ongeacht gender, werkplek of verblijfstatus. De nieuwe uitstraling past bij het internationale en inclusieve karakter.

Bekijk de nieuwe website van het ACS: https://amsterdamcenterforsexworkers.nl/.

Samen met de GGD

Het Amsterdam Center for Sex Workers zet zich al vijftien jaar in voor alle sekswerkers in Amsterdam om hun zelfredzaamheid en emancipatie te bevorderen. Sekswerkers kunnen terecht bij het ACS voor seksuele gezondheidszorg, maatschappelijk werk, vertrouwenspersonen en juridische informatie. Het ACS biedt ook cursussen aan om de weerbaarheid van sekswerkers te vergroten. Het Amsterdam Center for Sex Workers is en blijft een samenwerking tussen HVO-Querido en GGD Amsterdam.

Sekswerk is werk

Om het vijftienjarige bestaan en de naamsverandering te vieren worden er deze week allerlei activiteiten georganiseerd voor en door sekswerkers.
Sekswerk is werk. Al vijftien jaar dragen sekswerkers en medewerkers van het Amsterdam Center for Sex Workers deze boodschap uit. ‘Een groep om trots op te zijn,’ aldus teammanager Petra Bakker.

Radio

Op 12 mei nemen Heleen Driessen en Peter van Delft je mee in de roemrijke geschiedenis van het ACS. Luister tussen 16:00 en 17:00 uur bij Radio Salto via https://www.salto.nl/radio-salto. Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.