Nieuws

Midden in het StreetSmartseizoen

19 november, 2018

Het is weer hoog tijd om uit eten te gaan, want in november en december vraagt een groot aantal Amsterdamse restaurants je om een enkele euro extra ten gunste van StreetSmart Amsterdam, het project dat arme gezinnen en daklozen ondersteunt.

Commercial

StreetSmart heeft een filmpje laten maken bij restaurant Il Pecorino met StreetSmart ambassadeur Tim Haars. In deze commercial speelt Arthur Rodrigues, voorzitter van de cliëntenraad van HVO-Querido, een dakloze. Arthur weet uit ervaring hoe het is om geen thuis te hebben. Een gezin dat in het restaurant zit, nodigt hem aan tafel om mee te eten.

Waar gaan we eten?

Kijk op de website van StreetSmart Amsterdam om te zien welke restaurants er allemaal meedoen. Het zijn er al zo’n honderd en je vindt ze door de hele stad. Het maakt ook niet uit of je nu Aziatisch, Frans of Italiaans wilt eten, eenvoudig of chique, voor iedereen is er een StreetSmartrestaurant dat bij je past.

Over StreetSmart

StreetSmart Amsterdam is een initiatief van Amsterdamse horecaondernemers, naar Engels model. HVO-Querido heeft de opstart in Nederland gefinancierd. 100% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel. Dat kunnen projecten van HVO-Querido zijn, maar ook van andere organisaties die zich voor dezelfde doelgroepen inzetten.

 

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.