Verhalen

Kleding voor jongeren

21 december, 2018

Acteur, sportman en ondernemer Patrick Wijnhard heeft een partij kleding van zijn merk Move2Balance weggegeven aan de 34 jongeren die in de Alexanderkade van HVO-Querido wonen.

Een verslag van Imani van Briemen – Dinsdagmiddag 18 december doneerde Patrick Wijnhard ongeveer 20 volle tassen met daarin kleding aan de bewoners van de Alexanderkade. Hij is de eigenaar van kledingmerk Move2Balance, acteur (bekend van de serie Vechtershart en diverse commercials) en Body Control Coach.

Nieuwe logo’s

De labels van de gedoneerde kleding zijn verouderd, omdat er een nieuw logo is en alleen nog de kleding met de nieuwe logo’s verkocht kan worden. Daarentegen is de kleding ongebruikt en nog in de verpakking. Zonde dus om weg te gooien! Gelukkig dacht Patrick daar hetzelfde over en heeft hij het gedoneerd aan de jongeren van de Alexanderkade.

Bewoners van de Alexanderkade met kun nieuwe kleding

Bewoners van de Alexanderkade met kun nieuwe kleding

Drie tafels met kleding

De bewoners van de Alexanderkade konden om 17:00 uur kiezen uit drie tafels vol met netjes opgevouwen kleding. Iedereen die aanwezig was heeft meerdere leuke kledingstukken uitgekozen en is hier ook erg dankbaar voor. De reacties op deze donatie waren zeer positief, het was een geslaagde middag.

Eigen ervaring

Op 8-jarige leeftijd kwam Patrick terecht in een internaat in Limburg. Dit heeft hij als een vervelende periode in zijn leven ervaren. Als enige kind met een donkere huidskleur, viel hij buiten de boot. Patrick weet dus als geen ander hoe het is om als kind geen stabiele thuissituatie te hebben en wilde daarom graag iets doen voor deze doelgroep.

 

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.