Nieuws

Het Ritme van de Stad in Paradiso

Tags: muziek
14 maart, 2023

Tot de zomer is elke eerste dinsdag van de maand de bovenzaal van Paradiso voor Het Ritme van de Stad. Artiesten van Centrum de Brouwerij, het Leger des Heils, Muziekcentrum Eiwerk en HVO-Querido laten zien en horen wat ze in huis hebben.

De tweede editie Het Ritme van de Stad in Paradiso stond in het teken van spoken word, songwriters, dichters en hiphop.
De zaal liep al snel vol. Leuk om te zien was dat er veel medewerkers van HVO-Querido waren gekomen met hun cliënten. Er waren prachtige teksten op muziek door artiesten van Centrum de Brouwerij en het Leger des Heils.

Ritme en energie

Voor HVO-Querido stonden KWIK-zanger Danny en gitarist Joyce voor het eerst als duo samen op het podium. Daarna zetten de rappers van de Hiphop Exxperience Paradiso op z’n kop met een weergaloze show. De energie spatte van het podium en, leuke bijkomstigheid, de aanvragen voor optredens stroomden binnen.

Little Green Lights tijdens Het Ritme van de Stad in Paradiso

Little Green Lights tijdens Het Ritme van de Stad in Paradiso

De volgende show

Als afsluiter had Muziekcentrum Eiwerk de punkband Little Green Lights en DJ Edith staan. Hiervoor liepen zelfs mensen uit de grote zaal naar binnen bij Het Ritme van de Stad.
Het was weer een hele fijne avond en de organisatie kijkt uit naar de volgende show van Het Ritme van de Stad op dinsdag 4 april. Je komt toch ook?

Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.