Nieuws

Fotoshoot ACM

Tags: acm-cosm
18 maart, 2024

Het was de bedoeling om de bewoners van ons Amsterdams Coördinatiepunt tegen Mensenhandel (ACM) een mooie blijvende herinnering mee te geven aan een mooie dag waarvan ze zelf het stralend middelpunt waren. Dat is ruimschoots gelukt.

In het atelier van kunstenaar Ans Markus stonden de bewoners van ACM stuk voor stuk te stralen. Met hulp van stylist Bodo, fotografen Anne en Arenda en visagisten Ronald, Wilma, Sammy, Lara en Sarah ontstond een heuse professionele fotoshoot. Ans, haar man Wybe en haar dochter Sigrid zorgden voor een warm welkom en assisteerden gedurende de dag. Samen met de collega’s van ACM en het glamour dreamteam werd het echt een onvergetelijke dag.

Fotoshoot ACM

Fotoshoot ACM

Cadeau

‘s Morgens kwamen de bewoners van ACM binnen, sommigen nog wat onwennig en een beetje verlegen. Alles stond al klaar, de visagisten en lange rekken met kledingontwerpen van Ans, die ze bovendien als cadeau mee naar huis mochten nemen. Daarnaast waren er grote tafels met sieraden voor nog meer extra glans.

Kleding voor de fotoshoot van ACM

Kleding voor de fotoshoot van ACM

Power

Het was bijzonder om de hele transformatie te zien. Vanuit de visagie door naar de kleding en vlak voor ze op de foto gingen nog even een laatste blik in de spiegel. Voor de camera kwamen de bewoners van ACM één voor één helemaal los. Allemaal stralend, met een big smile en met veel plezier, werd de ene na de andere foto geschoten. Het eindresultaat: achttien prachtige powervrouwen helemaal in hun kracht!

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.