Nieuws

Feestelijk openluchtprogramma voor kinderen Haarlem

13 april, 2021

Op Goede Vrijdag hadden de kinderen van onze gezinsopvang Velserpoort een feestje. In de speeltuin was er voor de kinderen en hun ouders een speciaal programma georganiseerd, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

‘Het was een grappige, verbazingwekkende en ontroerende muzikale theatervoorstelling,’ vertelt persoonlijk begeleider Alexander Simonjan van de Velserpoort. ‘Het programma zat vol acrobatiek, live muziek en dans en werd met veel humor uitgevoerd door Fiora en Stephan, een professioneel artiestenduo.

Een voorstelling in de openlucht bij de Velserpoort

Grote verwachtingen

De opkomst was groot en de sfeer in de speeltuin tijdens de show was uiterst ontspannen. Er werd veel gelachen en de kinderen waren, ondanks het koude weer, blij, vrolijk en opgewonden.
Vanaf het moment de aankondiging van deze show op het infobord kwam, zeiden de kinderen al dat ze niet konden wachten om de voorstelling te gaan zien, zo hoog waren de verwachtingen.

Kinderen hebben plezier bij de Velserpoort

Opfleuren

Onze kinderen en ouders waren heel blij met deze voorsteling. Zij fleurden ervan op en in die vreugde delen wij ook als de begeleiders van gezinnen. De artiesten waren zelf ook tevreden met het resultaat en de respons en hoopten op verdere samenwerking in de toekomst. Wie weet…

Veilig

We beseffen dat het van belang is om tijdens de coronacrisis zeer zorgvuldig om te gaan met het toelaten van bezoekers bij onze gezinsopvang. Toch vonden wij het fijn om op deze bijzondere en veilige manier weer eens speciale gasten te kunnen ontvangen.’

 

Deel dit bericht:

Velser cirq

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.