Verhalen

Familiefeest bij De Eendracht

17 september, 2019

Zondag 15 september was er bij woonvoorziening De Eendracht van HVO-Querido een gezellige naasten- en familiedag. Bewoners van De Eendracht hadden familieleden, vrienden en bekenden uitgenodigd voor deze jaarlijkse bijeenkomst. Het was mooi weer die dag, dus de bewoners en bezoekers konden daarvan in de tuin van de voorziening genieten.

Het is natuurlijk leuk om met mensen kennis te maken of eens rustig bij te praten met een hapje en een drankje, maar het is nog leuker om daarbij ook iets te doen te hebben. Daar had het organisatiecomité van De Eendracht deze keer voor gezorgd in de vorm van een bingo.

Familiedag bij De Eendracht

Winnaars

Bewoners en bezoekers zaten vol spanning naar hun bingokaartjes te kijken terwijl de nummers werden afgeroepen. Er werd veel gezongen, want wie te vroeg of onterecht bingo! riep, moest een liedje zingen. Gelukkig viel bijna iedereen in de prijzen, alle bewoners en ook een aantal bezoekers. Er konden allerlei nuttige zaken worden gewonnen als zeep, scheerzeep en deodorant, maar ook notitieboekjes, sloffen, mutsen en zelfs tegoedbonnen voor restaurants in de buurt, kaartjes voor Ajax en nog veel meer.
Het was een geslaagde dag.

Kijk hier voor enkele foto’s.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.