Verhalen

Familiedag Anton de Komplein 2017

18 april, 2017

Op 1 april was de eerste familiedag van dit jaar. Een dag geheel in het teken van het vijfjarige bestaan van de maatschappelijke opvang Anton de Komplein.
Een verslag van Janneke Koster – Bij de ingang stond een grote ballonenboog en de rode loper was voor deze gelegenheid uitgerold! De gasten werden om 16:00 verwelkomd met een heerlijke glaasje (alcoholvrije) champagne, lekkere hapjes en de DJ had al gezellig de muziek aangezet. De huiskamer was versierd en hing vol met slingers en ballonnen. Om 17:00 was de officiële opening van het feest. Onze zorgcoördinatoren Adri en Charles en de voorzitter van de cliëntencommissie hielden een mooi openingspraatje.

Familiedag Anton de Komplein 2017

Familiedag Anton de Komplein 2017

Buffet

Na het officiële gedeelte was het dan zover, het buffet ging open! Onze collega’s Sannah, Carmen, Amber en Janneke hadden enorm hun best gedaan om een aantrekkelijke buffet neer te zetten. En daar waren ze uitstekend in geslaagd, het eten was heerlijk en gevarieerd: pom, pastei, bami, zuurgoed, gemarineerde kip en ga zo nog maar even door. Angelino van Fleerde had heerlijke pasteitjes en Johnny Cake gemaakt, echt een aanrader! Tip: hij maakt deze op bestelling.

Dansen

Na dit feestmaal ging DJ Vins helemaal los en kreeg dan ook bijna alle voetjes van de vloer! En natuurlijk waren er fraaie prijzen te winnen: mevrouw Agard en meneer Dompig als best geklede personen van de avond, de heer Richardson voor de mooie toespraak en Angelino voor de lekkerste pasteitjes.
Het was een zeer geslaagde avond en we kijken nu al uit naar de volgende editie!

Kijk hier voor foto’s.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.