Verhalen

Eendrachtig wandelen

20 augustus, 2019

Bewoners en medewerkers van onze voorziening De Eendracht in Amsterdam West maakten op 18 augustus een flinke wandeltocht in het Gooi. Zorgcoördinator Charlotte Wilson doet verslag.

Zondagochtend 8:00 uur zitten wij aan de keukentafel broodjes te smeren. Om 9:00 uur vertrekken wij (André, Kees, Samir, Marlon, Adrie, Robert en Charlotte) naar Soest voor de twintig kilometer lange Baarnse Bossendag, een wandeltocht georganiseerd door Le Champion. We hebben er zin in en tegelijkertijd is de uitdaging spannend. Vorig jaar deden wij een wandeltocht van zestien kilometer in Castricum. Dat ging ons goed af dus was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Bewoners van De Eendracht bij een stempelpost

Volgend jaar weer

De route voerde door het mooie bos van Baarn en een deel van de prachtig bloeiende heide. De sfeer was gemoedelijk. Het weer viel mee, zo nu en dan wat regen, afgewisseld met zon. Eenmaal over de finish zeiden we: volgend jaar 30!
Met stijve benen en vermoeide voeten ploften wij neer in ons busje om de dag af te sluiten bij een Thais restaurant in Amersfoort.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.