Verhalen

​Een nieuw begin

25 augustus, 2020

‘Hallo, ik heet Karim en ik werk als muziekproducent voor IJburg TV. Ik heb een hele tijd op IJburg in het Martien Schaaperhuis gewoond, maar heb nu eindelijk mijn eigen woning gekregen, in Amsterdam Oost.

In de jaren hier op IJburg heb ik veel mensen uit de buurt leren kennen en gaandeweg zijn er leuke contacten en vriendschappen ontstaan. Toen de buurt hoorde van mijn verhuizing hebben ze een afscheid georganiseerd, we hebben lekker geborreld en mooie herinneringen opgehaald. Ik ga de buurt en de mensen missen, we hebben dan ook afgesproken om elkaar nog vaak hier op IJburg te ontmoeten.’

Karim neemt afscheid van het Martien Schaaperhuis

Karim neemt afscheid van het Martien Schaaperhuis

Wij wensen Karim heel veel succes in zijn nieuwe woning en we hopen hem hier nog eens op IJburg te zien.

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.