Nieuws

Een man worden

23 maart, 2018

Manfred kreeg via HVO-Querido een woning en dat gaf hem de rust om serieus aan zijn problemen te werken. Zijn verhaal staat in een magazine dat ter gelegenheid van de opvoering van The Passion in de Bijlmermeer, is verschenen: #ik zie jou, genoemd naar het thema van deze editie van het passiespel.

HVO-Querido is een van de partners in dit magazine, dat in ruim 300.000 exemplaren over Amsterdam is verspreid. Onze cliënt Manfred vertelt hierin onomwonden het verhaal van zijn eigen wederopstanding. Mede dankzij onze begeleiding is hij er weer bovenop gekomen. Via HVO-Querido kreeg hij een woning en dat gaf hem de rust om serieus aan zijn problemen te werken. ‘Geef mij maar dit burgerlijke leven,’ aldus Manfred. ‘Ik ben er pas net aan begonnen, ik kan het nog jaren volhouden.’

Kijk hier voor het hele artikel over Manfred uit #ik zie jou.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.