Nieuws

Cadeautje van Stegman voor onze klanten

19 april, 2021

Maatschappelijke opvang en beschermd wonen, het is teamwork. HVO-Querido weet dat als geen ander, we doen dat al sinds 1904. En met dat teamwork bedoelen we in de regel de samenwerking met wat we in het jargon onze ‘ketenpartners’ noemen. De gemeente, behandelinstellingen, huisartsen, de GGD. Met elkaar geven we een zo goed mogelijk passend antwoord op problemen als dakloosheid, psychiatrie, verslaving – of combinaties daarvan.

Het is heel mooi dat er ook organisaties die uit heel andere hoek komen onderdeel van die keten willen zijn. Schakels die je misschien niet één-twee-drie zou verwachten, maar die er zeer zeker toe doen. De firma Stegman is zo’n partner, zo’n schakel in de ketting. Ontzettend mooi dat wij dit jaar opnieuw een prachtige donatie hebben mogen ontvangen. De levensmiddelen die we hebben gekregen verdelen we onder de mensen die van onze opvang gebruik maken. Mensen voor wie het een uitdaging is om goed de dag door te komen, en voor wie ieder extraatje zéér welkom is. Dakloosheid is een uitputtingsslag en het is eenzaam. Fijn dat er organisaties zijn die mensen een warm hart toedragen, die het op straat moeten zien te redden.
Heel hartelijk daarvoor. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst.

Sebas Bloem van de Transformatorweg en Sanne van der Leij van StreetSmart sorteren de pakketten die HVO-Querido van Stegman kreeg

 

Deel dit bericht:

Stegman Sanne pakkert

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.