Nieuws

Bevestiging van de kwaliteit van onze zorg

18 december, 2019

‘HVO-Querido is tevreden met de conclusies van het onderzoek van GGD-Kennemerland,’ zegt directeur Anita Schaaij. De GGD onderzocht de kwaliteit van onze begeleiding en bejegening van cliënten door medewerkers van onze  locatie Velserpoort in Haarlem. Anita Schaaij: ‘Voor mij zijn de uitkomsten van het onderzoek een bevestiging van de kwaliteit van de zorg die wij bieden.’ De Haarlemse SP-Hulpdienst vroeg in september om dit onderzoek.

De GGD is toezichthouder op de naleving van de afspraken rondom de Wmo 2015. Zij stelt vast dat de zorg die HVO-Querido biedt op de locatie Velserpoort voldoende is. Ons eigen beeld, onder meer gebaseerd op de ervaringen en reacties van cliënten, en op de doorstroomcijfers, zijn hiermee in lijn.
Anita Schaaij zegt hierover: ‘Verschillende cliënten van HVO-Querido in Haarlem hebben verteld over hun ervaringen. Voor, tijdens en na de opvang. Deze verhalen zijn te vinden op de website van HVO-Querido. Ik zie hierin een bewijs voor de kracht van onze cliënten, maar ook voor het vakmanschap en de betrokkenheid van onze medewerkers.’

Kijk hier voor het rapport van de GGD Kennemerland.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.