Nieuws

25e HVO-Querido Festival

Tags: veste
30 juni, 2023

Het was weer fantastisch georganiseerd, het jaarlijkse HVO-Querido Festival op bij Radion. En dat al voor de 25e keer! Met dit keer nog meer muziek.

Het HVO-Querido Festival begon 25 jaar geleden als een barbecue op de binnenplaats van De Veste, toen nog aan de Poeldijkstraat 16. Dat was in die tijd de grootste locatie voor dak- en thuisloze mensen van HVO-Querido. Bovendien was de centrale keuken daar gevestigd, dat was handig met het eten. Met de verhuizing naar de huidige Poeldijkstraat 10 verhuisde de barbecue vanzelf mee. Het festival werd steeds groter. Het was al lang niet meer alleen voor de bewoners en bezoekers (met name passanten) van de Poeldijkstraat, maar groeide uit tot een evenement voor alle cliënten, medewerkers en relaties van HVO-Querido.

Een bezoeker van het HVO-Querido Festival

Een bezoeker van het HVO-Querido Festival

Anders en hetzelfde

Daarom heeft het HVO-Querido Festival sinds een paar jaar een fijne nieuwe thuisbasis gevonden bij Radion Amsterdam aan de Louwesweg. Daar zijn volop ruimte en mogelijkheden in een sfeer die bovendien past bij HVO-Querido. De omvang  neemt toe, maar er zijn ook dingen hetzelfde gebleven. Het is nog altijd heel laagdrempelig, iedereen is welkom, er is nog steeds veel muziek, en er is gelukkig nog altijd volop heerlijk eten voor iedereen.

En was het ook nog een beetje gezellig deze keer? Oordeel zelf, bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.