Nieuws

Informatiebijeenkomsten Howie the Harp

14 februari, 2023

Op woensdag 17 mei start de opleiding Howie the Harp Amsterdam. Voor die tijd organiseren wij informatiebijeenkomsten op 27 februari, 1 maart en 20 maart.

Howie the Harp is een opleiding tot ervaringsdeskundige. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die persoonlijke ervaring hebben met ontwrichting en herstel op psychosociaal gebied, in de psychiatrie en/of verslavingszorg, en van hun kwetsbaarheid hun deskundigheid willen maken.

Over de informatiebijeenkomsten

Voordat de opleiding start organiseren wij nog drie informatiebijeenkomsten. Wil jij meer weten over de opleiding? Ben je nieuwsgierig naar de opleiding? Bezoek dan een informatiebijeenkomst om de opleiding te leren kennen. De data zijn:

  • Maandag 27 februari van 10:00 tot 11:30
  • Maandag 20 maart van 13:00 tot 14:30

Speciaal voor medewerkers van HVO-Querido organiseren wij op 1 maart van 09:30 tot 11:00 een informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Wil je graag een informatiebijeenkomst bezoeken? Meld je dan aan via howietheharp@hvoquerido.nl. De bijeenkomsten vinden plaats op de Aalbersestraat 244 in Amsterdam.

De opleiding

De opleiding van duurt een jaar. Deze bestaat uit een theoretisch deel (4 maanden) en een praktijkdeel (8 maanden). In he praktijkdeel draait alles om de ontwikkeling van beroepsvaardigheden van een ervaringsdeskundige. Tijdens deze periode werkt hij of zij minimaal 24 uur per week als ervaringsdeskundige in opleiding en verkent deze de verschillende aspecten van het werk.

Wil jij meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de video en/of bel (06) 21 928 717.

Deel dit bericht:

Studenten Howie the Harp

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.