Zonder partners kunnen wij ons werk niet doen

HVO-Querido werkt midden in de Amsterdamse samenleving. Structureel samenwerken met partners speelt hierbij een belangrijke rol. De partners met wie wij vaak samenwerken worden hier getoond. Lees verder als je wilt weten hoe HVO-Querido met partners werkt. Ook informatie voor verwijzers vind je in dit gedeelte. Vooral voor professionals is ook onze informatie over zorgprogramma’s.  Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

PROFESSIONALS

HVO-Querido werkt samen met een groot aantal partners.

 

Verwijzers vinden hier de informatie over HVO-Querido die ze nodig hebben.

 

Wij hebben onze zorg- en dienstverlening georganiseerd aan de hand van zorgprogramma’s.

UITGELICHT

Beierse minister Merk bezoekt bed-bad-broodvoorziening Walborg

Hoog bezoek voor HVO-Querido. Op donderdag 14 september bracht Staatsminister voor Justitie van de Duitse deelstaat Beieren, Beate Merk, een bezoek aan de bed-bad-broodvoorziening van HVO-Querido aan de Walborg in Amsterdam Buitenveldert. Op deze locatie worden uitgeprocedeerde asielzoekers opgevangen. De kennismaking en rondleiding maakte deel uit van een tweedaags werkbezoek aan Nederland. (meer…)

Naast elkaar sporten

Elke dinsdag sport een gemengde groep van ruim tien cliënten van GGZ inGeest, Dynamo en HVO-Querido samen in de gymzaal van de St. Catharinaschool in de Vechtstraat in Amsterdam Zuid. (meer…)

A great day and tournament

Aan het door HVO-Querido georganiseerde voetbaltoernooi op 7 september jl. op het Olympiaplein deed ook een team van Elsevier mee. Eén van de spelers, Martin Laduc, in het dagelijks leven Digital Communications Support Specialist bij Elsevier, schreef een enthousiast verslag.  (meer…)