Nieuws

Laptops en telefoons voor bewoners

Tags: innovatie
16 juni, 2023

Amvest, een Amsterdams vastgoedbedrijf, heeft onlangs een waardevolle bijdrage geleverd aan het Digital First-project van HVO-Querido door het vrijgevig doneren van laptops en iPhones voor bewoners. Deze technologische giften vergroten de mogelijkheden van onze bewoners en dragen bij aan digitale inclusie.

In onze moderne wereld spelen digitale middelen een steeds belangrijkere rol. Het is daarom essentieel dat iedereen gelijke toegang heeft tot moderne technologieën. Helaas hebben veel mensen, waaronder bewoners van HVO-Querido, beperkte mogelijkheden om digitale apparaten te gebruiken. Dit kan hun vermogen belemmeren om informatie te vinden, contact te onderhouden en volledig deel te nemen aan de samenleving.

Meer mogelijkheden

Dankzij de vrijgevigheid van Amvest kunnen bewoners van HVO-Querido nu profiteren van laptops en iPhones in het kader van het Digital First-project. Deze donatie vergroot niet alleen hun mogelijkheden, maar draagt ook bij aan hun welzijn en vermindert gevoelens van eenzaamheid.

Aarnout Mettes van het Digital First-project van HVO-Querido neemt telefoons en laptops in ontvangst van Amvest

Aarnout Mettes van het Digital First-project van HVO-Querido neemt telefoons en laptops in ontvangst van Amvest

Impact

Bedrijven kunnen een positieve impact hebben op de gemeenschap. De samenwerking tussen Amvest en HVO-Querido in het Digital First-project is daar een mooi voorbeeld van. Door zich bewust te zijn van de behoeften van de bewoners van HVO-Querido en concrete actie te ondernemen, toont Amvest haar toewijding aan een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt.

Inclusie

Met het Digital First-project wil HVO-Querido de digitale inclusie bevorderen van alle bewoners, met speciale aandacht voor kwetsbare groepen. Door de benodigde technologie ter beschikking te stellen aan de bewoners van HVO-Querido, helpt Amvest hen om digitale vaardigheden te vergroten en zelfvertrouwen te krijgen in het gebruik van moderne apparaten.

Bijdragen?

Wil jij of jouw bedrijf ook een bijdrage leveren aan deze ontwikkeling? Neemt dan contact op met Aarnout Mettes van HVO-Querido.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.