Nieuws

Toch nog een goed jaar

Na vier jaar Housing First staat Bep Viergever weer op eigen benen. In een videoboodschap bedankt hij alle mensen van HVO-Querido voor het feit dat hij weer terug is in een huis, een huis waar hij zich bovendien gelukkig voelt. Zo begon 2020 weinig veelbelovend, maar is het voor hem toch nog een goed jaar geworden.

‘Bep is na een onrustige tijd in zijn leven terecht gekomen bij HVO-Querido,’ aldus zijn persoonlijk begeleider Freek Rothkrantz. ‘We hebben hem leren kennen als een aardige man die bereid was om hard te werken aan zijn herstel. Na verschillende grote obstakels te hebben overwonnen en hard te hebben gewerkt aan zijn gezondheid heeft hij zijn woning op eigen naam gekregen en is hij volledig uitgestroomd.’

Punk en meer

Bep Viergever, beter bekend als Bep Broodje, komt op 17-jarige leeftijd in the picture als de beroemde fotograaf Ed van der Elsken hem als punk vastlegt op de Dam (zie Het Parool hierover). Bep was eerder te gast bij onze Radio De Verbinding, met een verrassende soundtrack, want naast de Sex Pistols horen we onder meer Heintje, Black Sabbath, Radiohead en Disturbed.

 

Reacties ( 2 )

 • Freek says:

  Hallo lieve Bep het was heel leerzaam & prettig om je te mogen begeleiden. Ik wens je veel succes met je woning en we blijven elkaar nog zeker spreken.

  Groetjes en succes met deze nieuwe fase,

  Freek

 • Nala says:

  Hi Bep,

  We kennen elkaar niet, maar ik las je verhaal en wilde even zeggen: Goed gedaan en heel veel succes !!

  Groetjes, Nala

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *