Nieuws

Sandra Chedi geriddderd

04 mei, 2020

Sandra Chedi is een van de 51 Amsterdammers die door burgemeester Halsema onlangs werden onderscheiden met een lintje. Ridder in de Orde van Oranje-Nassau is Sandra Chedi nu, een welverdiende onderscheiding.

Ze levert een zeer waardevolle bijdrage aan onder meer de maatschappelijke opvang in Amsterdam. Bijvoorbeeld door daarvoor het WOW-hotel beschikbaar te stellen en voorheen het bekende Botel. Daarmee geeft ze dakloze gezinnen de rust die nodig is, om weer op krachten te komen en zelfstandig te gaan wonen. Daarnaast stelt Sandra Chedi haar kennis, kunde en haar netwerk beschikbaar voor baanbrekende initiatieven als My Red Light en StreetSmart.

Mogelijkheden bieden

Sandra Chedi heeft verschillende cliënten van HVO-Querido in vaste dienst genomen bij haar bedrijven: zij ziet competenties bij mensen en wil die de kans bieden. Deze cliënten zijn haar nog altijd zeer dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die zij hen heeft geboden.
Daarnaast is Sandra Chedi betrokken bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam en zit ze in de Raad van Toezicht van Stichting Zaanse Schans.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.