Nieuws

Opvoeden is topsport

24 september, 2019

Interactief theater voor ouders en andere opvoeders die het soms even niet meer weten…
Voel je je ook regelmatig een scheidsrechter in je eigen huis? En heeft jouw zoon of dochter steeds commentaar op je beslissingen? Of sta je meer langs de kant, als coach? Met allemaal goed bedoelde adviezen. Of voel je je juist buiten spel gezet bij de opvoeding. Op andere momenten ben je wellicht de trouwe supporter, veilig op de tribune. Je juicht wanneer het goed gaat, maar laat ook van je horen wanneer ze er niks van bakken.

Rollen

Deze interactieve voorstelling gaat over de verschillende rollen die je als ouder/opvoeder speelt in de opvoeding: scheidsrechter, coach en supporter. En hoe je deze rollen het beste kunt inzetten, en op welke moment. Opvoeden is regelmatig topsport. En net als bij topsport staat er veel op het spel. Namelijk je kind, zo goed mogelijk begeleiden naar volwassenheid.
Theatercollectief DNL speelt scenes waarbij we actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. En of je nu wel of niet van sport houdt, na deze middag kijk je heel anders naar je eigen rol en het opvoeden en je eigen kind.

Quotes van bezoekers

“Ontzettend herkenbaar en vol humor”
“Echte situaties uit het echte leven”
“Leerzaam & bruikbaar”
“Naar huis met een heel goed gevoel en handige opvoedtips!”

Aanmelden

Gratis toegang: wel aanmelden! We horen het graag als je komt via opvoeden@hvoquerido.nl.
Maar het is woensdagmiddag! Dan zijn mijn kinderen vrij! Geen nood, want parallel aan de voorstelling voor ouders is er een circusactiviteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Woensdag 9 oktober 2019, 15:00-16:30 uur

Polanentheater
Polanenstraat 174
1013 WC Amsterdam

 

 

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.