Martien Schaaperhuis tien jaar

Afgelopen week was het tien jaar geleden dat het Martien Schaaperhuis, de woonvoorziening voor 60 bewoners van HVO-Querido op IJburg, officieel werd geopend.

Dat jubileum hebben de bewoners en medewerkers uiteraard niet stilletjes voorbij laten gaan. Het pand was mooi versierd op 29 november, er waren overheerlijke hapjes en drankjes, er was volop muziek en er waren veel gasten uitgenodigd: partners in de wijk, collega’s, behandelaren, familieleden van bewoners, buren en iedereen die het mee wilde vieren.

Olinda Pereira, ondersteunend begeleider bij het Martien Schaaperhuis, maakte er een flink aantal foto’s van en heeft ze voor ons gemak even achter elkaar gezet.