Nieuws

Gezonde Health4you certificaten

30 april, 2012

​Op zondag 29 april 2012 werden er in het restaurant van het Martien Schaaperhuis aan bewoners die hebben deelgenomen aan een training gezond bewegen, gezond koken Health4U-certificaten uitgereikt
De afgelopen maanden zijn er door de deelnemers kookworkshops bezocht en is er gezamenlijk gekookt. Ook zijn de deelnemers samen naar de landmarkt geweest en hebben samen gesport.

Voor de uitreiking van de certificaten hadden de bewoners hun familie uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De bewoners bakten zelf taart en maakten smoothies en gezonde drankjes. De appeltaarten werden goed ontvangen evenals de smoothies. De familieleden waren zeer trots en de bewoners hebben weer nieuwe talenten bij zichzelf ontdekt.

Gezond

Opvallend is dat het zelfvertrouwen bij vrijwel alle deelnemers met sprongen vooruit is gegaan. De meesten hebben nu weer zin in dagbesteding, familiecontacten zijn hersteld, bewoners durven meer sociale contacten aan te gaan. En wat ook niet onbelangrijk is, bewoners kunnen nu koken en hebben zin om gezond te bewegen.

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.