Verhalen

Diemen naar Malgrat de Mar

Tags: bw diemen
15 juni, 2011

Op 16 mei was het zover, vijftien bewoners en drie begeleiders van BW Diemen gingen op weg naar Malgrat de Mar in Spanje, dertig kilometer boven Barcelona.

Een verslag van Charron van Elburg – Twee uurtjes vliegen, wat voor sommigen erg spannend was. Niet alleen was het voor enkele bewoners de eerste keer dat zij gingen vliegen, ook was het een hele onderneming omdat de vlucht midden in de nacht ging.

Daar aangekomen deed het prachtige weer ons echter alles vergeten. Omdat we te vroeg waren in het hotel, moesten we nog een aantal uur overbruggen tot we konden inchecken. Deze uren hebben we doorgebracht op het strand, waar sommige mensen al gelijk een duik namen in de zee. Ook de rest van de week hebben we veel tijd doorgebracht op het strand, waar je naast zwemmen je ook kon laten masseren en je haren kon laten knippen. Al twijfelden wij sterk aan de knipbevoegdheid van deze dame. Zeker toen zij het haar van de betreffende bewoner begon te knippen met een nagelschaartje. Deze bewoner is dan ook het mikpunt van grappen geweest de gehele week.

BW Diemen naar Malgrat de Mar

BW Diemen naar Malgrat de Mar

Geslaagd

Naast het strand zijn we natuurlijk op nog veel meer leuke uitstapjes geweest. Zo zijn we een dagje naar Barcelona geweest, naar het Dalimuseum, het glijbanenpretpark, naar de plaatselijke markt en zijn we natuurlijk wezen stappen met zijn allen.
Al met al een supergeslaagde vakantie. Dit hoorden we ook dankbaar terug van alle bewoners!

Deel dit verhaal:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze verhalen.