Nieuws

Cheque voor ACM

Tags: acm-cosm
07 februari, 2019

Wat een goed idee van Quanza Engineering! In plaats van de traditionele relatiegeschenken tijdens de feestdagen konden de relaties van dit Amsterdamse ICT-bedrijf kiezen voor een donatie aan een goed doel. Een van deze doelen was het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel van HVO-Querido.
Vandaag is de daad bij het woord gevoegd en overhandigde Marian Helsloot van Quanza een cheque van 1000 euro. Maatschappelijk werker Sabrina Knijf en persoonlijk begeleider Nienke Bakker van het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel namen de gift in ontvangst. Het ACM heeft al een bestemming voor het geld gevonden. ‘We gaan hiermee de kamers van onze bewoonsters wat gezelliger maken, wat meer cosy. De units kunnen wat extra huiselijkheid heel goed gebruiken,’ aldus Sabrina.

Sabrina Knijf en Nienke Bakker (HVO-Querido) nemen een cheque in ontvangst van Marian Helsloot (Quanza)

Sabrina Knijf en Nienke Bakker (HVO-Querido) nemen een cheque in ontvangst van Marian Helsloot (Quanza)

Wat doet het ACM?

Het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel regelt in opdracht van de gemeente Amsterdam en de ministeries van Justitie en Volksgezondheid, Welzijn en Sport de opvang, registratie en hulpverlening aan slachtoffers van mensenhandel in de hoofdstad en Noord-Holland.

Ook meehelpen?

Ons werk wordt grotendeels gesubsidieerd door de overheid. Maar financiële steun van donateurs is zeer welkom. Dit geeft ons de mogelijkheid onze cliënten iets extra’s te bieden en nieuwe vormen van hulp te ontwikkelen. Help jij ons helpen?
Kijk hier voor meer informatie.

 

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.