Nieuws

Bekijk de hoogtepunten van 2023 in ons kersverse jaarverslag!

Tags:
24 juni, 2024

2023 is een goed jaar voor Mustafa Malkoc. Wie is Mustafa en wat maakt 2023 een goed jaar voor hem? Lees het vanaf bladzijde 4 in het jaarverslag van HVO-Querido!

Zijn verhaal is een mooi voorbeeld van dat waar HVO-Querido al jaren voor staat: het ondersteunen van mensen in kwetsbare situaties bij het hervinden van een thuis en het meedoen in de maatschappij. Met opvang, (woon)zorg en begeleiding en vooral door náást hen te staan.
Het verhaal van Mustafa staat natuurlijk niet op zichzelf: in het jaarverslag passeren vele in 2023 geboekte successen, resultaten, uitdagingen en ontwikkelingen de revue. We organiseerden de Parade tegen Dakloosheid, we startten onze nieuwe teams De Thuiskomst, en VanStart, we tekenden de Regenboogverklaring, we fuseerden met de Elandsstraat, we creëerden nieuwe plekken voor ongedocumenteerden, we maakten intern een aantal forse stappen op het gebied van digitalisering en nog veel meer.

Het jaarverslag is niet uitputtend, maar het geeft een goed beeld van de enorme diversiteit aan activiteiten bij HVO-Querido. En van de indrukwekkende hoeveelheid resultaten die de collega’s bij HVO-Querido, soms met samenwerkingspartners in de regio, in 2023 met elkaar hebben neergezet. Allemaal met één uiteindelijk doel: het bieden van de beste zorg en ondersteuning aan onze bewoners en bezoekers, zodat zij regie over hun leven vinden.

Neem dus vooral een kijkje in ons jaarverslag.

Deel dit bericht:

jaarverslag

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.