Nieuws

De Vaart 35 jaar

Tags: de vaart
22 oktober, 2019

Dit jaar bestaat locatie De Vaart van HVO-Querido 35 jaar. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dus 26 september was het groot feest bij De Vaart.

Een artikel van ondersteunend begeleider Shawney Heijt – Er was een poffertjeskraam en er waren heerlijke hapjes. In een prachtige toespraak van onze collega Marcel Asselman kwamen alle hoogtepunten van 35 jaar De Vaart voorbij. Herinneringen werden opgehaald met oud-cliënten en -collega’s. De sfeer was goed en het was een heerlijk feestelijke dag. Vanuit HVO-Querido speelde er een fantastische band en de voetjes gingen uiteraard van de vloer.

Verwend

Bewoners, collega’s, buren, familie en zelfs de wijkagent kwamen langs voor een hapje en een drankje. Iedereen had het naar zijn zin en we zijn verwend met prachtige bloemen en cadeautjes, waarvoor dank!

35 jaar De Vaart

Vieren

De afgelopen 35 jaar zette De Vaart zich altijd in voor bewoners. Dit doen we met liefde en passie. Wij blijven dit de komende jaren met net zoveel hart voor de bewoners en Amsterdam doen. Er zal dan vanzelf wel weer iets te vieren zijn, zoals elke dag een feestje is!

Deel dit bericht:

Meer lezen?

Bekijk dan al onze berichten.