Nieuws

Willy Louwers 20 jaar in dienst

Vanmorgen om 8:30 uur, zonder dat hij het wist, hadden we op het kantoor van Ambulant team Noord, de rode loper uitgerold voor Willy Louwers. Daar werd hij toegejuicht door al zijn collega’s, oud-collega’s en enkele cliënten.  Willy Louwers, een begrip bij HVO-Querido, is namelijk 20 jaar in dienst. Trouwe dienst, wel te verstaan. Onze Willy is een trouwe en loyale collega die je nooit in de steek laat.

Pionier

De laatste zeven jaar werkte hij bij Ambulant team noord, wat hij samen met collega’s heeft opgezet. Iets wat eerst een project was om uit te proberen, is nu, gedeeltelijk onder zijn leiding, een volwaardige afdeling geworden.
Daarvoor werkte hij op Amerbos (nu Alexanderkade) wat toen ook net begon te bestaan. Een echte pionier dus, ons Wil.
Zijn loopbaan bij HVO-Querido begon hij op Straetenburgh waar hij nog vaak leuke verhalen over vertelt aan ons. Ook werkte hij bij De Vliegende Hollander en bij het Eropaf-team.

Bevlogen

Willy is een bevlogen collega die heel gedegen te werk kan gaan en de details nooit uit het oog verliest. Onze rots in de branding in het team. Waar belangrijke beslissingen moeten worden genomen, raadplegen we eerst Willy. Zijn mening wordt dan ook zeer op prijs gesteld.
Het opvallendste aan Willy is zijn onverschrokkenheid. Daar waar je het niet verwacht, houdt hij voet bij stuk op een ogenschijnlijk rustige manier. Dit straalt ook af op de cliënten. Zijn geduld is heel bijzonder. Hij luistert goed en vult geen dingen in. Zijn kennis op het gebied van financiën met betrekking tot de cliënten is van onschatbare waarde.

Humor

Wij zijn bijzonder trots dat we Willy in ons midden hebben en we hopen dat hij er nog minstens 20 jaar aan vastplakt bij ons.  Hoe houdt hij het vol? Zijn humor en ironie. Hij heeft een enorm veel zelfspot en kan de situaties, waar we soms in dit gekke werk in zitten, prima relativeren. Dit houdt ons ook vrolijk in het team en daar zijn we hem erg dankbaar voor.
Wat een geluk hebben wij als team om Willy in ons midden te hebben. Wil je een kopje koffie Willy? Nee, ik heb thuis al gehad.

Ambulant Team Noord

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *