Werken bij HVO-Querido

Bij HVO-Querido werken ongeveer 1.300 mensen verspreid over zo’n 55 locaties in Amsterdam, Haarlem, Diemen en Amstelveen voor 4.500 cliënten. Bijvoorbeeld als persoonlijk begeleider of teammanager van een voorziening. Maar ook in ondersteunende functies, zoals administratief medewerker of beleidsadviseur.

Onze medewerkers gaan uit van de kracht van mensen. Altijd. Met veel geduld begeleiden we mensen om verder te komen. Vaak ministapjes vooruit en soms ook weer een stapje terug. Zo dragen we niet alleen bij aan het leven van de mensen met wie we werken, maar ook aan de leefbaarheid in de stad. Hier halen we veel voldoening uit.

Geen dag is hetzelfde bij HVO-Querido. De inzichten in ons werkveld en de voorwaarden waaronder we werken veranderen steeds.  Elk mens en elke situatie vraagt om een andere benadering. Steeds opnieuw kijken we naar wat iemand nodig heeft. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij HVO-Querido? Hier vind je onze actuele vacatures, vrijwilligersklussen en stages.

HVO-Querido heeft het Beste Werkgeverskeurmerk ontvangen.