Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Reageer dan online via de knop ‘solliciteren’ onderaan de vacaturetekst.

Wil je meer weten over een functie? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature staat vermeld.

Sollicitatieprocedure

Als je interesse toont in een functie in onze organisatie waarderen we dit zeer. Je reactie behandelen we dan ook zorgvuldig en volgens de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging van Personeelsbeleid (NVP). Heb je gesolliciteerd? Dan ontvang je binnen 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature bericht van ons. Je hoort dan of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Referenties

We vragen een of meerdere referenties op bij je voormalige of huidige werkgever(s). Natuurlijk doen we dit alleen met jouw toestemming. Zijn de referenties positief en is (indien van toepassing) je BIG-registratie in orde? Dan nodigen we je uit voor arbeidsvoorwaardengesprek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Privacy

HVO-Querido gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Alle gegevens blijven in het bezit van HVO-Querido, zijn niet inzichtelijk voor anderen en worden uitsluitend gebruikt voor je sollicitatie bij ons.
Als je solliciteert, ga je ermee akkoord dat je gegevens tijdelijk worden bewaard. Je sollicitatiebrief, cv en eventuele andere documenten worden uiterlijk een half jaar na het sluiten van de sollicitatieprocedure verwijderd. Mochten wij je gegevens langer willen bewaren dan vragen wij je hier uiteraard toestemming voor. Hiervoor hanteren wij een maximale termijn van zes maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure.

Verklaring Omtrent Gedrag

Kom je in dienst bij HVO-Querido? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een formulier, waarmee je deze verklaring kunt aanvragen in de gemeente waar je woont. Lees meer over de VOG.

Reiskostenvergoeding

Je reiskosten om naar een sollicitatiegesprek te komen vergoeden we op basis van 2e klas openbaar vervoer. We keren alleen een reisvergoeding uit als de enkele reisafstand van je woonadres naar het adres van het sollicitatiegesprek minimaal 9 kilometer is, tot een maximum van 40 kilometer (enkele reis).

Meer informatie

Wil je meer weten over solliciteren bij HVO-Querido? Neem dan contact op met onze afdeling HRM. Dat kan via (020) 5619090 of via servicedeskhrm@hvoquerido.nl.