Nieuws

Wederzijds respect

Op 27 oktober 2011 is er door de stagiaires van HVO-Querido aan de Poeldijkstraat een open avond georganiseerd voor de buurtbewoners.

Je woont in de buurt, en ziet de bewoners van HVO-Querido Poeldijkstraat dagelijks langs wandelen. Iedereen heeft zijn of haar mening over deze opvallende figuren. Maar wat weten wij eigenlijk over deze mensen?

Met die insteek hielden wij samen met collega’s een open avond voor de buurtbewoners. Onder het genot van een hapje en een drankje is er een hoop besproken. Iedere afdeling van de Poeldijkstraat was aanwezig en vertelde vol enthousiasme over de bewoners, de begeleiding en het functioneren binnen de instelling. De intensieve voorbereiding wierp haar vruchten, het programma zat goed in elkaar. De buurtbewoners genoten zichtbaar van de tijd en ruimte die zij kregen om hun inbreng met ons te delen. Er is gediscussieerd, gelachen en  een hoop informatie uitgewisseld.  Met een brunch in het verschiet lijkt het er op dat er in de toekomst nog veel met elkaar gesproken gaat worden!

Reacties ( 0 )

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *